Budućnost bez dima
1

Kompanija Philip Morris predstavila IQOS 3 i IQOS 3 Multi uređaje

Piše: Lejla Kajić
Fotografija: Nebojša Dimić
Fotografija: Nebojša Dimić
Odmah nakon što su uređaji lansirani u većim svjetskim gradovima, Beograd je imao priliku upoznati se sa ovim superiornim dizajnom i naprednim performansama. Kompanija Philip Morris je prisutnima predstavila najnoviju verziju uređaja koja će korisnicima pružiti priliku da uživaju u duhanu na najbolji način.

Nova verzija je još prefinjenija od prethodne, te ima skraćen period punjenja, magnetnu bravu i tanji držač koji pružaju mogućnost uživanja u duhanu na najkvalitetniji način.

Ovaj uređaj ima svojevrsnu dizajnersku i korisničku inovaciju u odnosu na prethodne verzije, te daje mogućnost deset uzastopnih korištenja bez punjenja i istovremeno zadržava jednako iskustvo originalne verzije.

Fotografija: Nebojša Dimić
Fotografija: Nebojša Dimić

Predstavljanjem nove generacije proizvoda kompanija Philip Morrisa je otišla još dalje u realizaciji nove vizije svijeta bez duhanskog dima. U razvoj IQOS-a je do sada uloženo više od 4,5 milijardi dolara i preko deset godina istraživanja. Od njihovog pojavljivanja na tržištu pa do danas je ove uređaje počelo koristiti skoro šest miliona pušača.

Uređaj je prije Beograda predstavljen u Tokiju i Moskvi, a događaju su prisustvovale brojne poznate ličnosti iz Srbije. Za dobru atmosferu se pobrinula ekipa benda James Brown Tribute Belgrade koja je napravila funk zabavu u stilu sedamdesetih, a u jam sessionu su im se pridružili i gosti.

Fotografija: Nebojša Dimić
Fotografija: Nebojša Dimić

Prisutni su imali priliku probati kako funkcioniše novi uređaj, brojni su svoj primjerak kupili odmah a neki su imali sreće i dobili poklon od kompanije te su svoj IQOS dobili besplatno.