{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sponzorirani članak
/
Kompanija m:tel predstavlja novi konkurs za najbolje mobilne aplikacije: App Builder liga!

15.8.2014. u 13:55
5
Kompanija m:tel predstavlja novi konkurs za najbolje mobilne aplikacije: App Builder liga!
5
Kompanija m:tel predstavlja novi konkurs za najbolje mobilne aplikacije: App Builder liga!
Kompanija m:tel 15. augusta ove godine objavljuje novi konkurs za sve koji svoju kreativnost i dobre ideje žele da pretvore u kvalitetnu aplikaciju za mobilne uređaje, ali i osvoje vrijedne nagrade.
Konkurs m:tel App Builder liga ima cilj da afirmiše i nagradi kreativnost i dobre ideje, kao i da proširi bazu korisnih aplikacija za sve korisnike telefona nove generacije u BiH. Stoga je upravo upotrebljivost aplikacije na lokalnom nivou jedan od kriterija za nagradu.

Prednost takmičenja, kojim kompanija m:tel želi da proširi krug učesnika i omogući svima koji imaju dobre ideje da u njemu učestvuju, jeste ta da nije potrebno programersko znanje kako bi bila napravljena aplikacija, jer se ideja realizuje uz pomoć ponuđenog, veoma jednostavnog alata za izradu mobilnih aplikacija – m:tel AppBuilder.

Kompanija m:tel poziva sve kreativce da se poigraju ponuđenim jednostavnim alatima, slože svoju jedinstvenu aplikaciju i zaigraju u takmičenju za najbolje aplikacije u četiri kategorije: Edukacija i društvena odgovornost, Turizam i ugostiteljstvo, Zabava i Vaša ideja za aplikaciju.

Najbolje aplikacije iz svake kategorije biće nagrađene vrijednim nagradama: mobilni telefon Sony Xperia Z1, tablet uređaj Samsung Galaxy Tab, laptop Acer Aspire, kao i 150 freemium vaučera za platformu i 100 majica.

Konkurs je otvoren do 30. oktobra ove godine, a u takmičenju mogu da učestvuju isključivo državljani BiH, stariji od 16 godina. Sve informacije o m:tel App Builder ligi dostupne su na posebno kreiranoj web stranici takmičenja appbuilderliga.mtel.ba

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: