Muzika na glavi
8

Kompanija Atari proizvela kačkete s Bluetooth zvučnicima

Klix.ba
Američka kompanija Atari proizvela je kačket sa zvučnicima koji su ugrađeni na štitniku. Kačket ima i mikrofon te Bluetooth uređaj koji se može povezati s mobitelom radi puštanja i slušanja muzike.

Iako Atari smatra kako bi svi kačketi u budućnosti trebalo da imaju ovakve dodatke, mnogi se ne slažu s tim. Atari je najavio kako će nastaviti unapređivati izgled kačketa dok u potpunosti ne uspiju sakriti zvučnike, mikrofon i Bluetooth.

Kačket sa zvučnicima (Foto: Atari)
Kačket sa zvučnicima (Foto: Atari)

Ovaj kačket u suštini funkcionira kao svaki drugi Bluetooth zvučnik, samo što ga možete nositi na glavi. Dovoljno je da pritiskom na jedno dugme uključite Bluetooth i povežete kačket s vašim mobitelom. Svaki zvuk s mobitela potom se reproducira na zvučnicima koji su smješteni ispod štitnika na kačketu.

Kačket zvučnik, kako su ga zvanično nazvali iz Atarija, još nije u prodaji, ali svi koji ga žele isprobati mogu se registrovati da budu početni testeri. Jedan od testera kojem je na kućnu adresu dostavljen kačket je Marke Dragon. On je na Youtubeu podijelio video upoznavanja o specifikacijama kačketa.