Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.xda-balkan.com XDA Balkan je prvi domaći forum posvećen android uređajima. Forum je nastao kao ideja i unaprjeđenje grupe članova popularnog “XDA Developers” uslijed nedostatka mjesta okupljanja za ljude sa Balkana koji vole i koriste Android operativni sistem.
Za ove sto pricaju da to steti bateriji ! U teoriji da, steti ali jos se niko nije zalio na to jer su ta smanjenja kapaciteta veoma mala !
Umjesto sto kontaju na brze punjenje, radije neka nam daju baterije od bar 6-7-8000 mAh sto je sasvim moguće, pa nam onda nece ni trebati fast charging.
Moze i za minutu ustekaj ga u trofaznu.
kako sjebati mobitel za 15 minuta
Cekat cu onda Quick Charge 7, to mi je mjera