Crna Gora i Albanija među njima
96
iPhone 5 stiže u 50 zemalja svijeta, ali ne i u BiH
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E baš im hvala. Konačno da nas neka glupost i zaobiđe.
dzaba kad ga necu kupiti..
hebo ti MacBook staru u pakas,ljudi samo HTC je mob
http://www.anarchy-servers.com/
Apple i iphone su sranje samo za ljude koji nisu imali priliku da ih posjeduju ili pak cisto probaju, da je toliko sranje kao sto vi mislite nebi bio br.1 u svijetu, po vama citava planeta je glupi samo vi u BiH ste pametni, na kraju krajeva i Samsung i svi ostali kopiraju aphone, istina da su im proizvodi preskupi al su daleko bolji od svih ostali po svakom pitanju. Porediti MacBook i neki drugi laptop je isto kao porediti Mercedes i Ladu.
Cemu sve ovo pljuvanje po Apple proizvodima ako nemate para za luxuzne HItec prozvode niste obavezni da lijecite komplekse govoreci da su sranje prije trebate da se zapitate sto nemate mogucnosti da ih kupiti Nije do drzave, imate je za kakvu ste glasali A vi sada lijepo na kafu/suplju umjesto na Demokratske demonstracije kao u Sloveniji FUKARA je biti u glavi a ne u djepu
mozes ih vala kupiti gdje hoces
je takvih kao tebe i tvoje smrdljive SDA mi nikad nećemo izaći iz crne rupe u koju nas je tvoja SDA sa alijom i bakirom odvela. gadovi jedni!
Danas sam ga dobio! Otlkljucan, 740 dolara....Juhuuuu
Mi politicari i nasa djeca imamo sve sta nam treba jer putujemo, krademo… Vi i onako nemozete da to kupite pa cemu se sikirati? Drzava za politicara!
Članak nije dobro prezentovan. U pitanju je prodaja IPhone 5 preko telekom operatera sa kojima Apple ima ugovor. Jedan od njih je u Deutche Telekom u Crnoj Gori. Ti mobiteli su kodirani na operatere i ici ce na ugovor po dosta nizoj cijeni nego u redovnoj prodaji. U redovnoj prodaji ce ga biti regularno, ali po basnoslovnim cjenama. Ili privatizujte te telekom operatere koje imate jer očigledno njihovi menadžmenti nisu u stanju sa Applom postići dogovor na obostrano zadovoljstvo ili im iz nekog razloga ne odgovara da posluju sa Applom,
mrs u pichku mat.erinu, ko te sta pita de.bilu
koji ce vama racku iphone , seljacine glupave!? treba da se grozite i izbjegavate te kjafirske zapadnjacke proizvode.... jos emericki, ne moze biti gore.... kakvi ste vi kuurchevi mossleemani? nikakvi naravno... zaostali u prostoru i vremenu.....ni tamo ni vamo bas kako vas je vas Mesa Selimovic opisao
....iphone5 majorizira naše koMstitutivne narode...
Mi jesmo rupa i nikakva drzava, sve je to tacno. Ali tacno je i to da Apple treba yebat mamu radi ovoga, ne zaobilaze nas Samsung, Sony, LG, Phillips, Nokia, pa nas nemaju ni oni sta zaobilaziti. I prije sam ih ignorisao, za mene kao proizvodjac ne postoje, a nakon ovoga pogotovo. Glume neke plemice i elitu a u stvari su obicna kapitalisticka pohlepna gowna. Nek\' se napushe kite, konkurencije ima sasvim dovoljno da za njihovim uredjajima niko nece zaplakati, naprotiv.
Citajuci komentare na ovom portalu jedno je jasno ko dan - Nigdje na svijetu nema ovoliko kretena skoncetrisano na ovako malom prostoru.
Glupani, nije u pitanju iPhone 5, nego da vam je zemlja rupa. Cijeli narod koristi jednu mozdanu celiju. Aferim.