{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Instagram omogućio dodavanje videa iz galerije telefona

7.8.2013. u 21:26
10
7
Instagram omogućio dodavanje videa iz galerije telefona
10
Instagram omogućio dodavanje videa iz galerije telefona
Instagram je objavio kako je nova verzija njihove popularne aplikacije (4.1) već dostupna za operativne sisteme Android i iOS. Ključna promjena u novoj verzije mogućnost uploadovanja videa iz galerije telefona.
Dodavanje videa iz galerije bila je jedna od najtraženijih opcija još od samog pokretanja opcije dodavanja videa u Instagram.

"Ovom opcijom dajemo korisnicima veću kreativnu kontrolu i širimo obim trenutaka koje mogu podijeliti sa svojim prijateljima, čak i ako su se desili u prošlosti. Dodali smo moćnu i jednostavnu alatku za uređivanje videa, a dostupna je i za iOS i za Android", saopćili su iz Instagrama.

Još jedan dodatak u novoj verziji Instagrama je i "Cinema", opcija za pretvaranje običnih i "drhtavih" snimaka u "nešto zapanjujuće". Također, tu je i opcija za automatsko ispravljanje fotografija, koja jednim dodirom popravlja "pokvareni" horizont. Opcija je dostupna za iOS.

Mogućnost dodavanja videa na Instagram sada je konačno dostupna i za korisnike uređaja koji rade na Ice Cream Sandwich verziji Androida (4.0).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: