{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Industrija informatičkih i komunikacijskih tehnologija: Odnosi preduzeća i medija

F
8.6.2007. u 11:20
0
0
Industrija informatičkih i komunikacijskih tehnologija: Odnosi preduzeća i medija
0
Industrija informatičkih i komunikacijskih tehnologija: Odnosi preduzeća i medija
U organizaciji Instituta Svjetske banke rezidentne kancelarije Svjetske banke u BiH i Udruženja za informatičke tehnologije BiH - BAIT na Vlašiću je jutros počeo dvodnevni seminar Promoviranje odnosa između preduzeća i medija u industriji informatičkih i komunikacijskih tehnologija.
Cilj seminara je unapređenje dijaloga i odnosa između medija i vodećih aktera u poslovanju, industriji i informatičkih i komunikacijskih tehnologija.

Radni seminar je koncipiran u dvije radionice koje će omogućiti učesnicima da se koncentriraju na konkretne i precizne potrebe obiju grupa. Prva radionica podrazumijeva seminar i obuku o konkurentnosti u industriji informatičkih i komunikacijskih tehnologija za novinare, dok se druga radionica odnosi na seminar o odnosima s javnošću za vodeće poslovne aktere iz industrije informatičkih i komunikacijskih tehnologija.

Sutra, drugog dana seminara, bit će održana zajednička sesija za vodeće poslovne aktere i novinare koja će učesnicima pružiti priliku za razmjenu gledišta i unapređenje tokova informacija između tih dviju grupa.

Radni seminar na Vlašiću podržavaju Austrijska agencija za razvoj, privatna preduzeća iz jugoistočne Evrope te MIT centar Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: