Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra je prejaka... na Torrentima od iduce sedmice!
E još da je uber-jaku grafu da ovo pokrene...bilo bi dobro!
igru imam, igra je cool igra ne zahtjeva bjesnu masinu i ovo za 30 fpsa na najjacim grafickim nije istina...
@ttt igra je vec na torrentu :D
Igra je neoptimizovano smeće, najjače grafičke je jedva pokreću na oko 30fps. @... Crytek je pravio Crysis, Far Cry 3 je djelo Ubisoft Montreal-a koji su vjerovatno među najgorim i najneodgovornijim developerima s obzirom koliko para imaju za razvoj igara.
ljudi koji su pravili crysis su pravili i ovu igru...mnogu su slicne..zato je i grafika dobra ali bez obzira nece bit potrebne bijesne masine da bi ovo pokrenuli
Prvo Klix ne govori,valjda pise ili objavljuje.Uvijek koriste izraz igrica,sto i ne cudi od jednog portalcica koji nije u stanju ni lektora da zaposli.Da zakljucimo,kliksovcima je jedino Far Cry igra a sve ostalo su igrice.
Otkad klix govori o igricama?
Zar nije igrica kliksovci ???
Bitno je tebi.