Dobra vijest za igrače
4

Igra "Fall Guys" konačno u potpunosti podržava cross-play

D. B.
Prošle godine je kompanija MediaTonic omogućila djelomičnu podršku cross-play igranja igre Fall Guys, a sada je ova opcija napokon potpuna.

Prvobitno su korisnici konzole PlayStation i PC igrači mogli napraviti lobi kako bi igrali igru Fall Guys jedni protiv drugih, a mogli su se vidjeti i korisnici drugih sistema prilikom kreiranja mečeva, no nije bilo moguće praviti cross-platform zabave. Ipak, sada se to promijenilo zahvaljujući novoj nadogradnji.

Fall Guys sada ima potpunu cross-play podršku, a svi oni koji su prijavljeni na Epic Accounts i povezni s Fall Guys igrom mogu pozivati jedni druge i kreirati zabave (parties). Također, u cross-platform grupama je moguće učestvovati u dostupnim playlistama uključujući Squads, Duos i Main Show.

Mediatronic je također objavio neke detalje o novom modu igre Fall Guys pod nazivom Sweet Thieves, koja stiže u bliskoj budućnosti. Mod će omogućiti izbor između dvije uloge, Thief i Guardian. Kao Thief igrač mora ukrasti što više "slatkiša", dok Guardian treba pronaći i uhvatiti Thiefa.

Vezani članci