Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IGRICA JE FENOMENALNA,GRAFIKA NEVJEROVATNA!!!SAMO VAMA DOLE U BOSNI JE TO LUKSUZ JER OVDJE KOSTA $60 TO JE VASIH 90 MARAKA!ALI BICE NA PIJACI USKORO DIVLJAKA!
puu... \'bemti, šta ljudi igraju, a ja još dvojku šamaram!
Igra je prejaka pogotovu na ps3,a sto kazete igra kosta oko 100 KM varate se igra za ps3 pomocu multiMANA kosta samo 7 KM :)
Igrica je prejaka, od grafike, zombija a posebno multiplayer! Igram CoD vec nekih pet godina, najjaca igra na trzistu....
ma ja igram klisa ..... u bosni a ti u americi igraj Black Ops 2 zato se igrate i po skoli Black Ops 2
Imam galaxy 3 ...
uhljup dobar si ti jarane...ja evo žegam još na jedinici :-D ps: nemogu da vjerujem da je nisu nazvali IGRICA :-)
@amerika Nemoj nama pokušavati prodati maglu, Battlefield i Frostbite 3 engine JEDE za doručak taj zastarjeli koji su koristili na BO2! Samo glupi ameri i mogu nasjesti na precjenjeno njesra, najbolji dokaz je ajfon!
Onaj ko skida s torrenta (taj sam) ionako ne bi kupio ovu igru. Tako da od nas ne bi zaradili i da nema torrenta.
E od nas niste puno zaradili..jer budimo realni, piratebay je zakon