{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


IEEE organizuje radionicu robotike pod nazivom RoboStart 2014

18.9.2014. u 16:58
41
9
IEEE organizuje radionicu robotike pod nazivom RoboStart 2014
41
IEEE organizuje radionicu robotike pod nazivom RoboStart 2014
Trodnevna radionica robotike i mehatronike, RoboStart 2014, bit će održana od 17. do 19. oktobra u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu.
RoboStart predstavlja prvu radionicu takve vrste u Sarajevu. Srednjoškolci i studenti će imati priliku slušati predavanja iz navedenih oblasti, kao aktuelnih tema današnjice, a najambicioznijima od njih će biti pružena šansa da stečeno znanje primijene u praksi kroz izradu robota.

Cilj projekta je educirati mlade ljude i pružiti im mogućnost praktičnog rada prateći svjetske trendove u nauci i tehnici, kao i timskog rada, te neformalnog obrazovanja kroz vannastavne aktivnosti.

Radionicu organizuju studenti Elektrotehničkog fakulteta pod pokroviteljstvom IEEE udruženja (najveće svjetsko, neprofitno, profesionalno udruženje punog naziva Insititute of Electrical and Electronics Engineers), odnosno njegovog Studentskog ogranka Univerziteta u Sarajevu.

Za sve dodatne informacije možete posjetiti http://ias.etf.unsa.ba/robostart/, http://bit.ly/RoboStartFB! Prijave su otvorene!

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: