Korišteno više od 2.000 fotografija
0
Hubble pružio novi uvid u noćno nebo
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj nas mozak nema kapaciteta, lol, nas mozak BAS IMA kapacitet, jer nama ne treba neka bajka koja ce nam objasniti kako je neki magicni ciko sve napravio, mi mozemo da skontamo pojam svemira, vremena itd :)
Ja se slažem sa XY, malo je lik puko, al ima tu nečega.
Govoriš o Gospodaru prstenova???
@xy ...blago tebi...
:) nemoze se protiv Gospodara. Pogledajte ljudi, mozete li vi obicnu musicu stvoriti? Gospodar svjetova i Njegovo stvaranje a ovo sto vidite je tek prvo nebo a ukupno ih je 7 a poslije 7 neba ide Gospodarov prijesto a iznad prijestoa je Gospodar pa sada zamislite sto je to Bog. Nemozete jer ljudski mozak nema te kapacitete. Umjesto da se klanjate Gospodaru svjetova, vi b.u.d.a.l.e. sjedite ovdje i svadjate se. Tracite svoj zivot na lguposti.
Space, the final frontier.....