Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam htc one x i mogu reci da je perverzija od telefona ...
Usporediti ovaj mobitel sa ajfonom... Pa ajfon ima najgoru rezoluciju i nikad se ne mjenja... A da ne pricam o interface-u koji se nije promjenio od ajfona 2
Pa mora biti najljepši kada je dizajn skoro identičan poleđini iPhone 5ice hah. Pogledaj bolje.
RUKA RUCI NISMO TURCI
htc je uvijek pravio najkvalitetnije anroid uređaje. tako bilo i ostalo. ovaj novi htc one je ubica svih andorida i gayphonova.
Odlican! Ne bih vise nikad mijenjao HTC ni za jedan drugi. Kupujem dok izadje! :)
Nokia 3330 je najbolja kaj god..
Po meni najljepši Android do sada, uz to ima dosta nekih 'unique' sitnica, samo što ova kamera izgleda kao rizik koji nisu trebali sebi priuštiti, jer ipak, svi mi volimo da zumiramo slike do besvijesti, a sa 4mpx to neće biti baš kvalitetno koliko god ti pikseli bili veliki i posebni...
HTC BlinkFeed = Windows 8. c'mon, HTC...
smrde smrde, uzasno smrde
baIije uzasno smrde
@nokx šta me boli k u r a c što imaš htc one x. imam ga i ja
Uhh, za mene je htc desire hd avion, ovaj ce pricekati jos odradjeno vrijeme. Siguran sam da se radi o odlicnom proizvodu.
Pravo dobar telefon