Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oukitel ćaba
Samo Xiaomi.
Citam na svom Iphone 8plus i smijem se komentarima.
A ostali se tebi smiju jer si iskompleksirani Bošnjo koji je digo kredit kako bi kupio taj famozni iPhone kako bi se qrčio pred rajom.
Jao imas Iphone, moze autogram?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje mu specifikacije nego na onom iphon-u xr
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> Sexcoss.com
Pa realno huawei i LG su najjbolji mobiteli...Iphone 6 ti logo naplati oko 600KM,a ostalo troskovi materijala...A zato ti slusalice naplate 300...Pa ti vidi,evo npr LG G3 super karakteristike 3RAM,32ROM,jaki zvucnici i baterija,🔝kamera...I to sve 400KM
Nisam stručnjak niti želim biti,ali kako je svijeta i vijeka uvijek je bilo koliko para toliko muzike. Vrijedi ta i danas,vrijedi.
Sve je to iz istih fabrika.placamo samo ime