Tehnologija
195

Hitman: Poseban set misija nazvan The Sarajevo Six

Klix.ba
Ove godine možemo očekivati sedam novih epizoda "Hitmana", a sa paketom "Full Experience" može se proći kroz cjelokupno iskustvo sa ultimativnim plaćenim ubicom Agentom 47, no za sada je tu Intro paket.

Hitman počinje onog trenutka kada prije 20 godina Agent 47 dobija naređenja u sjedištu CIA-e. On ubrzo u organizaciji u kojoj radi prolazi kroz treninge nakon kojih kreće u misiju.

U ovom dijelu igre ubačene su male olakšice za sve one koji su se mučili sa nekim od zadataka. Tako u dijelu igre smještenom u Parizu Agent 47 otkriva koji je omiljeni koktel njegove mete ne bi li ga smaknuo ultimativnim oružjem, odnosno otrovom za pacove.

Dobra vijest je da se igra veoma često sama "spašava" pa se ne mora uvijek igrati iznova. Oni koji budu igrali naslov na PlayStation 4 konzoli, imat će priliku igrati poseban set misija nazvan The Sarajevo Six.

Iako će Agent 47 putovati širom svijeta nažalost još uvijek nećemo imati priliku igrati Hitmana na sarajevskim ulicama. Agent 47 u potrazi je za šestoricom članova paravojne jedinice CICADA, a svaki od njih osumnjičen je za brutalne zločine.