{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hiljade korisnika Snapchata potpisalo peticiju da aplikacija vrati stari izgled

13.2.2018. u 11:30
0
20
Hiljade korisnika Snapchata potpisalo peticiju da aplikacija vrati stari izgled
0
Hiljade korisnika Snapchata potpisalo peticiju da aplikacija vrati stari izgled
Foto: Pixabay
Više od 600.000 ljudi potpisalo je online peticiju u kojoj pozivaju Snapchat da vrati svoj originalni dizajn, odnosno obustavi ažuriranje koje je pokrenuo prošle sedmice.
Brojne su promjene na popularnoj aplikaciji koje se ne sviđaju korisnicima, a najviše im smeta to što je najnoviji dizajn Snapchata fokusiran na razdvajanje medijskih sadržaja od onih koje objavljuju prijatelji između sebe.

Snapchat Stories, koji predstavlja videosadržaje i fotografije koji nestaju 24 sata nakon što ih korisnici podijele, s novim dizajnom pojavljuje se s pojedinačnim Snap objavama i u direktnim porukama.
Peticiju pod nazivom "Uklonite novi Snapchat update", koja je aktivna na Chang.org, pokrenuo je Australijanac Nic Rumsey.

"Novo ažuriranje nije učinilo aplikaciju lakšom, već su naprotiv korisnici primijetili kako su brojne opcije teže za korištenje. Korisnici su uznemireni, a mnogi su odlučili koristiti VPN aplikaciju kako bi se vratili na stari Snapchat jer im je iritantno novo ažuriranje. Ova peticija treba uvjeriti Snapchat da vrati aplikaciju na stari izgled, prije updatea iz 2018. godine", navodi se u peticiji.
Ljubitelji Snapchata pišu kako im je ova aplikacija jedna od najdražih koju često koriste zajedno s prijateljima. Kako kažu, novi update je zbunjujući i bespotreban.

Iz Snapchata se još niko nije oglasio, ali jasno je da će izgubiti hiljade korisnika ukoliko ne vrate stari izgled aplikaciji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: