Dva mjeseca
18

Half-Life oživio, a do izlaska nove igre možete besplatno igrati stare

T. T.
Foto: YouTube/Knightz
Foto: YouTube/Knightz
Nakon najave dolaska prve nove Half-Life igre, koja će izaći u martu poslije dugog niza godina, tvorac serijala Valve je svim igračima omogućio besplatno igranje svih igara u franšizi u iduća dva mjeseca.

Za to je potrebno imati instaliran Steam na svom Windows, Mac ili Linux kompjuteru, a moći ćete igrati sve avanture Gordona Freemana, što uključuje Half-Life i Opposite Force, kao i Half-Life 2 i dvije podsekvence DLC epizoda, navodi <a class="text-scitech hover:underline" title=""Half-Life" oživio, a do izlaska nove igre možete besplatno da ga igrate naredna dva mjeseca" rel="noopener" href="https://www.engadget.com/2020/01/21/half-life-games-free-steam/" target="_blank">Engadget.

Kako Valve navodi, ova besplatna promocija je zapravo priprema igrača za novu igru Half-Life: Alyx. U novoj VR igri se pojavljuju mnogi likovi koje sadrže i kasniji naslovi, a igrači će pratiti događaje koji su se dogodili prije događaja iz Half-Life 2, odnosno između prve i druge Half-Life igre.

"Igre dijele likove i elemente priče", saopćili su iz kompanije, a tim koji stoji iza Half-Life: Alyx vjeruje da će se najbolji doživljaj nove igre postići igranjem starih, pogotovo Half-Life 2 i epizoda.

Vezani članci