Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu misliti na sta taj prevod lici :)
Ako je na nivou Google Translatea onda neka, hvala, ali radije ne bi.
@GospodjaPompadour google translate je super stvar, ali samo za negoga ko poznaje jezik i zna gdje google grijesi.....mnogo ga koristim u svom poslu......barem ne moram da razmisljam o pravopisu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znaci da ne učim njemački . . samo se konektujem i to je to. Ma sjajno
Uz Pixel Buds slušalice korisnici se mogu javljati na mobitel i puštati muziku, --------------------------------------- WAO, REVOLUCIONARNO, MOGU SE JAVLJATI SA SLUSALICAMA NA MOBITEL I PUSTATI MUZIKU?
mogli ste reci real time. ne ovo realno vrijeme. real nije realno
u realnom vremenu ? in real time ? idi ubi se "novinaru"
@PosumljenaVlahinja Vlahinjo mala što se sramiš, je'l te karo neko pa slike raji slao ? U realnom vremenu inače nije ispravna fraza (i šta je realno vrjeme?) a ja pišem kako govorim a kada govorim kažem ubi se. Kravetino vlaška.
@PosumljenaVlahinja Vlahinjo mala što se sramiš, je'l te karo neko pa slike raji slao ? U realnom vremenu inače nije ispravna fraza (i šta je realno vrjeme?) a ja pišem kako govorim a kada govorim kažem ubi se. Kravetino vlaška.
Cool sad ću da slušam šta migranti brkljače za susjednim stolom u kafiću hehehe
Mujo zeli tufahiju =Mujo wants tofuckyou
Mujo uzmi pivo =Mujo Tekbir
Komentari me podsjecaju na ono nemoj bmw puno trosi, ma kakav mercedes zadnja vuca, gdje ces audija skup za odrzavat ma kakav pezo francuz gdje ces to i tako redom za sva auta osim za je*eni FAU-VE
Ovo je odlicna stvar.Svaka cast za izum👏
Uz Pixel Buds slušalice korisnici se mogu javljati na mobitel i puštati muziku, --------------------------------------- WAO, REVOLUCIONARNO, MOGU SE JAVLJATI SA SLUSALICAMA NA MOBITEL I PUSTATI MUZIKU? OVI KRENULI KAO APPLE PRODAVATI MAGLU.
Inovacijaa👍👍
Kaže diplomirala Engleski jezik, čeka posao :)
Zvizgane nabavljaj ove slusalice da se prevede vec jednom taj upitnik😂😂😂
Ja biti google
Sta sve nece izmisliti
ČESTITKE BUGARSKOJ GRČKOJ I RUMUNIJI: Oni već razrađuju detalje zajedničke željeznice koja bi ih međusobno bolje saobraćajno uvezala.
eh ovo je inovacija i zaista potrebno. sva vam cast
elćo ludim za tobom . palisme pozz