Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko god stane ispred tebe slikas ga i sve o njemu saznas preko google. zar ne vidite u tome problem ako ste vi koji stoji ispred glass?
Jest da ovoj djevojci lijepo stoje ove cvike, ali ja te pare ne bih dao ni da mi da guzice uz ove cvike. To je godišnja plata.
kako je ovo smjesno dadnes masne pare za naocale i jos za njih iz googla prikupljas informacije ..
Do tad ce Google zaraditi jedno 3-4 milijarde:)
za 2 godine ce google glass kod kineza kostati 12 dolara
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac
a cuj uradi na Androidu. Treba li mu odmah flashati novi ROM i kernel?
Moji evi vozdol iz SDP-a kupili sebi najnoviji enaj balkbari il je galaksi i otoc mi se zajapurili kolki je uz njega racun doso jos neki endrojid na njeg uturili neke glavice izljecu ludnica.
i mi volimo iPhone i rado ga se sjecamo
Ko vam je kriv sto nemate para. Mi iz SDP-a imamo ali vise volimo iPhone od Androida.
Pa godisnja tebi,mi iz SDA to zaradimo za sedmicu a ti sto si fukara nemas po marke u dzepu niko ti kriv nije,snadji se,radi nesto,kopaj kanale ha ya,ajde vozdra i jedva cekam da stignu u BiH da kupim svakom po jedne u porodici.Uopste nisu skupe,cijena je i vise nego prihvatljiva.