{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Francuzi odlučili objaviti na internetu arhivu o NLO-ima

S
30.12.2006. u 16:01
0
0
Francuzi odlučili objaviti na internetu arhivu o NLO-ima
0
Francuzi odlučili objaviti na internetu arhivu o NLO-ima
Francuska svemirska agencija objavit na internetuće cjelokupnu arhivu o svim prijavljenim NLO-ima i drugim sličnim fenomenima, ali će imena onih koji su ih vidjeli i prijavili ostati anonimna kako bi ih se zaštitilo od fanatika opsjednutim vanzemaljcima.
Jacques Arnould, viši zvaničnik u Nacionalnom svemirskom centru (CNES), izjavio je da francuska baza bilježi oko 1.600 incidenata te da će ih svi korisnici interneta moći vidjeti krajem januara ili sredinom februara.

U njegovoj izjavi stoji da CNES već 30 godina skuplja izjave i dokumente kako bi mogla pratiti i proučavati neobične fenomene koji se uglavnom pripisuju malim zelenim vanzemaljcima.

“Većinu dokumenta dobivamo od policije koja po dužnosti uzima izjave od svjedoka, a dosta izjava dobili smo i od profesionalnih avio pilota.”, dodao je.

S obzirom na veliki uspjeh filmova kao što su E.T., Dan nezavisnosti i popularne serije X-Files, CNES arhiva će sigurno postati hit na internetu.

U arhivu se nalazi oko 6.000 izvještaja, od kojih se mnogi odnose na isti incident, a najvjerovatnije će se moći pronaći na njihovoj web stranici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: