{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Firefox 4 na bosanskom jeziku

S
22.3.2011. u 16:28
0
72
Firefox 4 na bosanskom jeziku
0
Firefox 4 na bosanskom jeziku
Ekipa Mozilla Community BiH je uspješno završila lokalizaciju Mozilla Firefoxa 4 na bosanski jezik. Svi korisnici su pozvani da instaliraju ovaj program, a sve eventualne greške u prijevodu ili sugestije za bolji prijevod možete podijeliti sa kreatorima na njihovom forumu.
Link za preuzimanje Firefoxa 4 na bosanskom jeziku nalazi se ovdje.

Firefox 4 je browser koji donosi sasvim novi doživljaj weba za preko 400 miliona korisnika širom svijeta. Dostupan je za preuzimanje za Windows, Mac OS X i Linux operativne sisteme u više od 75 jezika, a prvi put Firefox je dostupan i na bosanskom jeziku. Firefox 4 će uskoro biti dostupan i za Android i Maemo uređaje.

Firefox 4 je najbrži Firefox do sada. Sa nevjerovatnim napretkom u brzini rada i cjelokupnim performansama, Firefox je dva do šest puta brži od ranije 3.6 verzije. Velike izmjene u JavaScript engineu čini sve, od vremena potrebnog za pokretanje, preko brzine otvaranja stranica, do grafičkih i JavaScript performansi nevjerovatno brzim.

Nova verzija Firefoxa donosi sasvim novi izgled koji vaš web sadržaj stavlja u centar zbivanja. Sa opcijama poput App Tabs i Panorama, Firefox pojednostavljuje surfanje webom i čini ga mnogo efikasnijim, pri tome vodeći brigu o korisničkoj sigurnosti i privatnosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: