Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su 3310 bacili testirali bi radi li Zemlja
NIŠTA TO, 3310 JE OTPORAN NA SMAK SVIJETA.
Bravo Enko, otvorio sam komentare samo da vidim da li je iko uočio nakaradu od naslova, btw najudalenija galksija poznata čuvjeku koju je prošle godine snimio huble je na 38 milijardi svjetlosnih godina.
Jedini ti skonta koju su glupost napisali ovi neuki i nepismeni ljudi. Dakle, nisam sam, ima nas jos. Znaci, od 20 ljudi jedan pametan, eto ti najboljeg pokazatelja, gdje i s kim zivimo.
Mi (planeta Zemlja) se nalazimo u svemiru. Dakle oni su \"uspjeli\" poslati mobilni na rub svemira koji je udaljen oko 14 milijardi svjetlosnih godina od nas (planete Zemlje), i to još BALONOM.... Ineteresantno, ali GL.UPO..... Šta su \"oni\" ustvari uradili ? Poslali su balonom mobilni na rub ATMOSFERE, i samo ATMOSFERE.. Iza atmosfere se ne nalazi \"svemir\" nego vakum.
naso
jok to jok to ba pao u livadu negdje ja kad bi ga bacio sa petog sprata na beton nebi nista ostalo od njeg
Nema boljih mobitela od Nokie. Ovo ostalo je sve smetlje.
Nisu dopustili da padne,nego je svezan dobro i \"spustan je\" kontrolisano levati klixovski...
Neki dan su klinci poslali hamburger u svemir. Ako je hamburger izdržao što ne bi je.be.ni mobitel? Džaba, može Nokia u svemir poslati svaki mobitel koji napravi ali nikada neće biti bolja od iPhone-a.
Ja bi da kupim taj specijalni kontejner gdje ste stavili nokiju.
Pa i da je istina,i da preživi taj pad,šta ako nekome \"odvali\" na glavu, ja iz kuće ne izlazim.....bar 2 dana !?
e ćuj Sejdić poslao mobitel.....aaaaa....?
\"na iznenadjenje svih\" na iznenadjenje onih koji nisu ucili u skoli osnove fizike.... no comment
nidje veze kad je pao u drvece, normalno da mu nece biti nista
Fincija za gradonacelnika!!
eih pao na travu, pa neće se ni polomiti, može li test ponovo, da padne na beton ili u jezero pa se onda možete hvaliti preskupo je svejedno i nepotrebno, cijena kao za neki predobar laptop, polovan auto itd