{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Facebook uvodi opciju reply u komentarima

25.3.2013. u 22:21
16
8
Facebook uvodi opciju reply u komentarima
16
Facebook uvodi opciju reply u komentarima
Facebook je objavio da je dodao novu opciju u komentarima tako da korisnici konačno mogu direktno odgovoriti na komentar koji je ostavljen na njihovoj stranici.
Nakon mjeseci testiranja, društvena mreža ima za cilj da olakša komunikaciju kroz ovu opciju. Odgovori će biti objavljeni pod svakim komentarom pojedinačno.

Također, bit će dat prioritet komentarima na temelju angažmana, pa će najaktivniji i najpopularniji biti na vrhu, prenose agencije. To će biti posebno korisno na profilima koji imaju hiljade sljedbenika.

"Promjene će omogućiti da direktno komunicirate s pojedinim sljedbenicima. Uz to, stavljanjem aktivnih i popularnih komentara na vrh omogućujemo posjetiteljima neke stranice da vide ono najbolje i najaktuelnije", poručili su iz Facebooka.

Za sada, promjene će funkcionisati samo na Facebook stranicama, a ne i na profilima. Facebook će omogućiti da ove opcije mogu koristiti svi korisnici sa više od 10.000 sljedbenika do 10. jula ove godine, ali je ostavljena i mogućnost da se one isključe ukoliko ih korisnik ne želi. U budućnosti će ove opcije biti omogućene i na Facebookvim aplikacijama za mobitele.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: