Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da lista izgleda ovako: (u milijardama) Coca-Cola 77,839 Apple 76,568 IBM 75,532 Google 69,726 Microsoft 57,853 General Electric 43,682 McDonalds 40,062 Intel 39,385 Samsung 32,893 Toyota 30,280 Kakav facebook, kakva vrijednost?!
ma ova mladja raja ne zna da je prije 5-7 godina yahoo bio jako popularan(ne kao fb da si dan noc)ali je bas raje puno bilo i sta se desilo dosadilo brate evo ovaj fejsbuk udjem jednom na njega nista na njemu vazda statusi evo me u hali evo me vamo slike sve iste
a klix.ba? :P
nisam znao da je Samsung tako popularan u svijetu
a youtube ? a WV grupacija ? ajd ne budalite :D
je*em ti globalizaciju
Kako ce biti Facebook ispred Apple-a kad Apple ima vise novaca od Americke vlade? O.o
Najjace mi je kod ovakvih tekstova uvijek prilozeni grafik-slika i tekst su blago receno neuskladjeni. Ono sto pise u tekstu i ono sto je na slici nisu pravljeni iz istog izvora. Ne treba mijesati vrijednost brenda i vrijednost kompanije.
Ali u panjevima skuplji od googla
i sta ja imam od ovoga?? -_-