Potpuno tajno
172
Facebook kreirao opciju "snooze" kojom blokirate prikazivanje sadržaja prijatelja na 30 dana
Klix.ba
Foto: Ilustracija
Ukoliko vam je fotografije prijatelja na Facebooku idu na živce, a ne želite da ih izbrišete, Facebook je napravio rješenje kreirajući "snooze button" kojim blokirate njihove objave na 30 dana.
Bitno je istaći da ljudi na kojima primijenite ovu opciju neće znati za to.
"Vidite previše fotografija mačke vašeg ujaka? Živcira li vas prijatelj s beskonačnim brojem fotografija sa svog puta u Japanu? Niste sami. Sa Snoozeom ne morate prestati pratiti ili izbrisati vaše prijatelje zauvijek, već nećete gledati njihove objave određeni period. Ljudi, grupe i stranice na kojima primijenite opciju neće biti obaviješteni. Prije isteka opcije bit ćete obaviješteni i uvijek je možete ponovo pokrenuti", saopćio je Facebook.
Kazali su kako su ovu opciju napravili na osnovu zahtjeva korisnika mreže i ovo je jedan u nizu promjena koje su uradili kako bi korisnicima omogućili bolje upravljanje sadržajima i kvalitetno provođenje vremena na ovoj mreži.
Više na istu temu
Povezivanje ljudi
Facebook mijenja News Feed: Manje objava medija i kompanija, a više ličnih trenutaka
12.01.2018. u 16:14
Zajednička borba
Facebook traži od korisnika fotografije na kojima su nagi da ih zaštiti
08.11.2017. u 10:28
Privremeni Unfollow
Facebook testira Snooze dugme za prijatelje koji vam dosađuju
17.09.2017. u 11:35
Možda vas zanima
Četiri utakmice
Barbarez objavio spisak Zmajeva za Ligu nacija, nova imena Smajlović, Busuladžić i Hamzić
5 sati
Sudar više vozila
Saobraćajna nesreća na autoputu na ulazu u Vogošću: Stvorile se velike gužve
1 sat
Povodom današnje sahrane
Zvanična poruka iz Brisela: U EU i među zemljama kandidatima nema mjesta za one koji veličaju zločince
6 sati