Tehnologija
19

ePic.-Instagram na bh. način: Pridruži se web zajednici i osvoji novčane nagrade

Bosanskohercegovačko web tržište će s početkom oktobra biti bogatije za još jednu vrijednu aplikaciju, ovog puta namijenjenu svim ljubiteljima komunikacije putem fotografije.

Naime, prvi put će se na tržištu naći aplikacija, vrlo slična Instagramu, bazirana na "misijama“, koje će biti postavljene na mjesečnom nivou i koncipirane su na način da svaki član ePic.-a ubacuje fotografije na zadatu temu.

Različitost ePic. web projekta se ogleda u tome što će korisnik koji tokom mjesečne "misije“ (zadate teme) osvajanjem najviše glasova/bodova za postavljenu fotografiju, biti nagrađen jednom od tri vrijedne nagrade. Misije su drugačije i dinamične, te svaki od korisnika će imati priliku da izabere temu koja mu je zanimljiva.

Prva misija koju vam je priredio ePic. je "Moj outfit - moj stil", tokom koje ćete, kroz 21 dan, koliko traje prva misija imati priliku prezentirati zanimljive odjevne kombinacije, putem fotografija, koje će prema broju glasova biti kandidati za jednu od tri vrijedne novčane nagrade.

Ukoliko ste emotivno vezani za određene predmete, lokacije, osobe ili događaje koji uljepšavaju vaš život ili vas inspiriraju, fotografišite ih, podijelite s ostatkom ePic. Porodice i učestvujte u drugoj misiji "Male stvare koje uljepšavaju život“. Najinspirativnije fotografije će biti nagrađene sa 200 KM, 100 KM i 50 KM.

Svi ljubitelji zabave i socijalnih mreža će besplanim pristupanjem ePic. zajednici imati mogućnost da uz malo kreativnosti osvoje vrijedne nagrade, te postanu dijelom izuzetno zanimljive web porodice.