Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa normalno da ce ponuditi pare jer ce odmah nakon pronalaska zacepiti rupu i ustediti 10 puta vise nego da sam trazi greske.
ko uploaduje svaki fajl bez problema, taj je pravi haker :D
Ja sam radio na prijevodu na Bosanski na ovoj stranici. Drago mi je sad da imamo Bosanski, a ne Hrvatski i Srpski :)
Ja sam iz RS-a i to je za mene TITO, ali isto tako ne odricem se Bosne i Hercegovine. Svi oni koji kazu BiH je nasa, nasa, su njeni pravi neprijatelji. Svi moji pretci su rodjeni u njoj, a neciji nisu i sto bi onda ta nesrecna BiH bila vise necija nego moja. E ne moze, evo vam ga.
Reći ću ti isto što je rekao Denis Tanović, Željki Ogresti uživo u programu Na čistom Bosanskom jeziku.
@klokan Ti si slijep!!! Procitaj jos jednom kraj mog komentara.. Evo ja cu ti copy/paste "U bosni smo ucili srpsko-hrvatski.". Nemam nikakve veze sa srbijom, niti me srbija zanima uopste. Rodjen sam u bosni i hercegovini. Ne priznajem republiku srpsku kao drzavu/entitet a isto tako ne priznajem ni bosanski jezik kao jezik. U bih smo ucili srpsko-hrvatski. Molim te udji na google translate i provjeri od svih jezika svijeta da li vidis bosanski jezik??? Ovo nije provokacija vec samo cinjenica.
@klokan o čemu ti ??? SH-HS je jezik koji se govorio i pisao u bivšoj YU osim MKD i SLO. Velika greška je napravljena što se nije proglasio jedinstveni YU jezik koji bi i povezivao narod, ali nije mogao baš radi SLO i MKD jezika
zato sto si to ucio u srbiji, a ne u bosni jer ste i prije rata smatrali da je ovo srbija, pa ste zvanicno pokusali za vrijeme rata da preotmete ovaj teritorij,naravno niste uspjeli. a samim tim govoris da se u srbiji uci srpsko-hrvatski,zasto??? zato sto ne postoji srpski jezik. sve su vam rijeci izvedene iz bosankog, pa nastao srpsko hrvatski. sretno vam s tim NEPRIZNATIM srpsko hrvatskim u svijetu :)))
Bosanski ne postoji... Ja sam u skoli ucio srpsko-hrvatski... Nigdje se nije spominjalo bosanski... U bosni smo ucili srpsko-hrvatski.
Challenge accepted!
Ima prevod na bosanski :)
razbit će al u qrcu
Razbiješ šifru,pa dobiješ kaznu od 20.000 eura !
Gdje je kad ga trebaš http://www.24sata.hr/news/haker-iz-banja-luke-ukrao-60-milijuna-eura-uhitio-ga-fbi-272021
evo vam pa izvolite https://mega.co.nz/
@aaa to je tacno. Ma ne postoji sigurnost na internetu, kad nesto uploadujes ono se pohrani u obliku nula i jedinica,kad brises opet se sve svodi na nule i jedinice, nece se prethodne izbrisati, tako da na internetu ostaje sve,samo je pitanje vremena kad ce neko pokrenuti novi virus ili program za dobijanje tih informacija. uvijek postoji nekom kome te informacije trebaju, nazalost.