{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dodatak za iPhone 4S dvostruko produžava trajanje baterije

S
Sarajevo-x.com
15.3.2012. u 11:16
0
8
Dodatak za iPhone 4S dvostruko produžava trajanje baterije
0
Dodatak za iPhone 4S dvostruko produžava trajanje baterije
Novi dodatak za iPhone 4 i 4S dvostruko produžava trajanje baterije.
Nakon predstavljanja prošle godine, pojavile su se informacije da se baterija novog iPhonea 4S prebrzo prazni, čak i ako se mobitel pretjerano ne koristi. Kompanija je kao rješenje ponudila nadogradnju iOS 5 operativnog sistema, jer je problem bio u softveru, no i nakon toga su neki korisnici iPhonea imali iste probleme.

Mnogi korisnici “pametnih” mobitela kupuju razervne baterije za svoje uređaje u slučaju da se jedna isprazni tokom puta. Danska kompanija Sandberg je pronašla svoje rješenje, a to je dodatak BatteryCase, koji dvostruko produžava trajnost baterije.

Dodatak BatteryCase se može napuniti pomoću kompjutera ili putem adaptera za iPhone, a nakon toga se spaja s mobitelom i tako produžava trajanje njegove baterije.

“Nije dovoljno napraviti uređaje koji rade. Ljudi su očigledno kupili mobilne telefone jer žele biti mobilni. Dodatne uređaje sada možemo izbjeći, a adaptere ostaviti kući. Dodatak BatteryCase omogućava korisnicima da više slušaju muziku, gledaju videosadržaje, koriste Wi-Fi i slično. To znači da se ne trebaju brinuti za pražnjenje baterije”, rekao je direktor kompanije Sandberg Martin Hollerup.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: