Tehnologija
0

Dobitnici Sony nagradne igre posjetili Hollywood

Sarajevo-x.com
ul. Bulevar slavnih
ul. Bulevar slavnih
Dobitnici Sony nagradne igre, nedavno su se vratili sa petodnevnog holivudskog nagradnog putovanja. Kažu da su oduševljeni onim što su vidjeli tokom posjete Los Angelesu, Hollywoodu i Sony Pictures Studiju i još uvijek puni utisaka zbog kojih ovo putovanje neće dugo zaboraviti.

"Meni je zaista bilo super. Veliki je to grad da se sve vidi za pet dana, ali ono osnovno, mislim da sam ipak uspjela obići. Zahvaljujem se Sonyju na ovoj zaista super nagradi“, izjavila je Zdenka Marina Baotić, jedna od dobitnica Sony nagrade.

Ove jedinstvene nagrade, dobitnici su osvojili u toku Sony nagradne igre "SuperSonyčna" nagradna igra. Stupi u svijet superheroja. Posjeti Sony Pictures Studio“, koja je trajala od 25. maja do 30. juna tekuće godine. U tom periodu, bilo je potrebno SMS-om poslati lične podatke i broj računa kupljenog Sony proizvoda, nakon čega je, 31. juna, održano nagradno izvlačenje.

"Mislim da smo putovanjem u Hollywood na originalan način nagradili svoje kupce, barem one koji su u ovoj nagradnoj igri imali najviše sreće. Bilo nam je odlično, ja sam oduševljen svime što smo uspjeli obići za tih pet dana. Sony u BiH će nastaviti nagrađivati svoje kupce i u narednom periodu, jer spremamo nove nagradne igre i nove specifične nagrade, za sve one koji ovog puta nisu imali dovoljno sreće. Naša poslovna strategija je da budemo drugačiji od ostalih i u tom prvacu usmjeravamo i buduće promotivne aktivnosti", izjavio je Enis Šoškić, Business Development Officer za Sony u BiH.