DJI-jev Osmo Mobile 3 je lakši, manji i može se sklopiti

DJI-jev Osmo Mobile 3 je lakši, manji i može se sklopiti
16
D. B.
14.8.2019. u 10:37
13
komentara
16

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
Kineski tehnološki konglomerat DJI nastavlja predstavljati nove proizvode, a sada je "svjetlo dana" ugledao DJI Osmo Mobile 3.
Radi se o trećoj generaciji ručnog stabilizatora za smartphone koji ima neke nove mogućnosti, a najveća je to što se može sklopiti i lakše spakovati.

Osmo Mobile 3 košta 119 dolara i već je u prodaji. DJI također prodaje kombo pakovanje koje uključuje tripod i prijenosnu torbicu, a ovaj paket košta 139 dolara.

Osmo Mobile 3 je kraći, manji i lakši za držanje od prethodnika te će se moći koristiti duže bez zamora. Nova generacija ima dugme za okidanje koje je posjedovala i prva generacija.

Kontrole su jednostavnije i lakše za korištenje, a sklopivi dizajn je omogućio pristup portovima koji mogu puniti smartphone ili im omogućio da povežu eksterni mikrofon. Osmo Mobile 3 ima otprilike jednaku bateriju kao i prethodnik te traje oko 15 sati, dok se puni putem USB-C porta.

Korisnici su se ranije žalili da ne mogu dovoljno brzo i lako promijeniti položaj smartphonea iz vodoravnog u horizontalni i obrnuto. To je sada riješeno jer je dovoljno da korisnik pritisne dugme "mode" tri puta, nakon čega će gimbal rotirati smartphone automatski.
Prijavi grešku


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...