Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam kako je ovo autoportret sa tom izduženom mehaničkom rukom. Valjda bi se ta \"ruka\" trebala negdje vidjeti na slici ???
Nek je ono izbacilo s.i.s.e i napučilo usne.... :)
aauuuuu nisam znao da u sanatorijima imate internet, šta je bilo , preskočili te sa jutarnjom terapijom jel, ma idi skoči kroz prozor bolan luđače, učinit ćeš svijetu jednu veliku uslugu, a i sebi vjeruj mi, mozda se u slijedećem zivotu rodiš kao prava beba, kod prave majke u naručju punom ljubavi..zalosti moja bolesna...
DZE JE TO ALJLJAHHHHHHH SALJALAJAHE WESELJEM REKAO DA CE ROBOTI LJUDSKI HODATI PO MARSU ?!?!?!? DZE JE TOOO MUUUUUUUUUUH4MED NAPISAO ???? IZDRKKKK4M MU U BRADUUU WESELLEMM !!! DZE MUAJJKUUU VAMMMM GLUPUU MUSLJIMAJMUNSKUUUU!!!
Ovo je slikao Zlatko Lagumdzija - Slucajni prolaznik
neko salje male robotske laboratorije na mars, a neko kolje kurbane i laprda o zavjerama po cijeli dan
Imali ovo govno atest kao sto mi na plin moramo raditi ? ovako mi treba nesto da istrazim ove kratere po sarajevu gdje tockove lomim
do kad je ovaj registrovan
de ispravite grešku na \"MARA\". 5 AUGUSTA NA \"MARS\" . 5 AUGUSTA :))
objasnio !
Ovo je samo gubljenje vremena , i trosenje velikih suma novca, kad je Zemlja jedini planet na kojem ce ljudi zivjeti i sa njega nestati.
Mene fascinira prosjek IQ-a citaca ovog portala.... cuj nije autoportret jer nema mehanicke ruke xD ili jos bolje \"eno otisak stopala\" :D
glu*ani jedni re*ardirani kao sto vec covjek rece medju prvim komentarima ovo je sastavljena slika od tonu drugih slika da bi se dobio autoportret.
@derim @čovjek@axa@antiglobal PAPCI Vi mislili sad će couriosity otići na glavni izvor na Marsu i nasuti kanistere vode da probamo vodu s marsa. haha pa sram vas bilo de.bili idite komentarisati neke vama slične manifestacije kao npr. (korida na čevljanskom brdu) ili (prelo do sabaha) pustite nauku nije to za vas, Jednostavno nam pustite da uzivamo u ovakvim vijestima, koje vaš mali seljački mozgić ne moze i ne zeli da prihvati. Pustite se ćorava posla...........
Zasto ispod gornjeg lijevog tocka nema otiska od gume cak se ne vidi ni ispod zica a na cijelom tom dijelu je pjesak po kojem vec ima sara????
Ovo je pametni robot, okacio kameru na drvo i pozirao ispred nje. Dokle cete se diviti njihovim GLUPIM NAPREDOVANJIMA koja dolaze iz obmanjivacke LABORATORIJE u New Mexico ili iz pustinje u Arizoni. Pokusajte sami da se uslikate pa cete razumjeti i ovaj \"AUTOPORTRET??\".
robot još uvijek nije pronašao na metan na Marsu....