{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Cijeli svijet danas gleda Mostar na "Bingu"

S
4.9.2009. u 12:04
0
56
Cijeli svijet danas gleda Mostar na "Bingu"
0
Cijeli svijet danas gleda Mostar na "Bingu"
Danas imate jedinstvenu priliku da uživate, zajedno sa posjetiocima iz cijelog svijeta, u naslovnoj fotografiji stranice Bing.com, Microsoftovog web pretraživača, koji je lansiran u junu ove godine, u predstavljanju bosanskohercegovačkog naslijeđa cijelom svijetu.
Današnji imidž naslovne stranice ovog globalnog web sitea je Stari most u Mostaru, a odabirom nekih od kvadrata koji se pojave na fotografiji svi posjetioci stranica imaju priliku da saznaju i nešto više o našoj zemlji.

Ukoliko kliknete na jedan od kvadrata pročitat ćete kratku informaciju o tome da se naša zemlja konačno počela oporavljati od devastirajućeg konflikta, a klik na link odvest će vas na stranicu sa klipovima iz promotivne kampanje "Enjoy Life".

Drugi kvadratić nudi informacije o Neretvi, žili kucavici Hercegovine i njenim netaknutim prirodnim vrijednostima.

Danas je naša zemlja potpuno neočekivano dobila reklamu čija se vrijednost ne može mjeriti novcem, a koju će vidjeti milioni korisnika ovog pretraživača. Pozitivno predstavljanje naše zemlje na "Bingu" sigurno će rezultirati boljim imidžom Bosne i Hercegovine i povećanjem broja turističkih posjeta.

Microsoft web pretraživač je dizajniran za korisnike koji žele brže i efikasnije doći do odluka o kupovini, planirati putovanje, istraživati informacije o zdravlju ili pak pronaći podatke o lokalnim poslovnim prilikama.

Web: www.bing.com

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: