Iznenađenje za nostalgičare
0

Britanci prodaju dodatak koji pretvara iPhone u "ciglu" iz osamdesetih

Sarajevo-x.com
Britanska kompanija prodaje dodatak koji tanki i lagani iPhone pretvara u mobitel kakav se koristio u osamdesetim, tzv. ciglu.

Zvaničnici kompanije "Thumbs Up" koja proizvodi novi dodatak za iPhone, smatraju da će zavladati veliko interesovanje za njihov proizvod. Oni vjeruju da će nostalgičari u svakom slučaju željeti imati ovaj neobični dodatak koji iPhone pretvara u "ciglu" iz osamdesetih.

"Po današnjim standardima, razumljivo bi bilo da prilikom pogleda na mobitel iz osamdesetih pomislite da se radi o običnoj cigli, ali u osamdesetim je ta `cigla` bila pokazatelj vašeg statusa u društvu. Od osamdesetih pa do danas, mobiteli su postali puno moderniji i ljepši, ali su oni iz osamdesetih još uvijek popularni na određen način. Sa našim dodatkom možete imati najbolje iz osamdesetih, kao i najbolje iz savremenog doba. To ćete učiniti tako što iPhone jednostavno uklopite u naš dodatak, nakon čega on postaje cigla iz osamdesetih, a da pri tome ne ostanete uskraćeni za tehnologiju 21. stoljeća", rekao je glasnogovornik kompanije.

Kompanija "Thumbs Up" će interesantni dodatak početi prodavati u martu po cijeni od 16 eura.