{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bježi dok si mrtav: Manhunt

18.3.2004. u 15:39
0
0
Bježi dok si mrtav: Manhunt
0
Bježi dok si mrtav: Manhunt
Igra koja je proglašena kao jedna od naj-kontraverznijih u godini dolazi uskoro nakon PS2 verzije i na PC i Xbox. Manhunt od firme Rockstar Games dolazi uz litre krvi i slomljenih udova.
"Ubili su Cash-a. Sada hoće da ga ponovo ubiju" je reklamni slogan igre, i prilično obuhvata radnju igre. Vi ste James Earl Cash, ubica osuđen na smrtnu kaznu. Nakon što vas prividno ubiju se budite u sobici i dobijate instrukcije da bježite.

Ukoliko uspijete pobjeći iz gigantskog kompleksa punog ubica koji čekaju da vas dovrše, osvojiti će te slobodu i mnogo novca. Sva dešavanja posmatraju bogati gledaoci, koji stavljaju opklade u vašu korist ili obrnuto.


Koncept je već malo moralno upitan, ali kada je princip igre u pitanju, morbidnost se ističe u punoj pari. Suštinski se linearno borite u trećem licu protiv mnogo, mnogo neprijatelja koristeći razna oružja. Stepen brutalnosti pri ubijanju istih je na granici dobrog ukusa.

Nakon enormnog uspjeha igre na PS2 konzoli, krajem aprila izlaze i PC i Xbox verzije samoprozvanog "psihološkog horora". Posjetite zvanični site ovdje.


Neshill
Gaming Area

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: