Zvanično predstavljanje u petak
8
Bill Gates s oduševljenjem govorio o Windowsu 8
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bil Gejts je možda jedini bogataš u svijetu koji je stvarno koristan za cijelo čovječanstvo. Ja bih mu preporučio da pokuša da iskoristi popularnost starog dobrog windows XP-a, i da stvori novu generaciju koja bi se mogla zvati primjerice \"Microsoft Windows XP Second Generation\"
Sa pravom može ponosno predstaviti Windows 8. Vjerujem da su uložili mnogo truda, i da će to sve oduševiti! Čovjek je genijalan, i znate kako bi danas koristili računare da njega nema, nikako, da nije postigao to što jeste! Takođe veliki je humanista, samo zavidne duše (kojih je puna BiH) mogu da ga optužuju ni za šta! Fora je u tome što pola Vas koji ga vrijeđate i optužujete nebi ni to uradila! Svakako Čast pojedincima!
@svakacast ovaj \"humanista\" svojim \"donacijama\" podpomaze iluminatima i njihovom programu.
prije malo manje od godinu ja koristio na svom PC u win8 i fakat je samo za touchscreen imacete priliku da vidite! meni se uopste nije svidio za PC pa sam vratio win7.. dok je to prava stvar za neki tablet
win8 nije uopste namjenjen za PC-jeve. za tablete i touch fazone se ubilo.
Jedini covjek koji je ostao na zemlji kad se obogatio i veliki humanista