Tehnologija
0

Bill Gates prestao koristiti Facebook

FENA
Facebook, sve popularniji servis za druženje na internetu svakoga dana privlači sve veći broj korisnika. Sasvim logično, svoje profile na njemu otvorili su neki od svjetski poznatih osoba, no pokoji od njih, poput još uvijek prvog čovjeka Microsofta Billa Gatesa, odlučili su prestati koristiti Facebook.

Kako se ispostavlja, Bill Gates svakoga dana provodio je oko 30 minuta na Facebooku, gdje je sa svojim prijateljima razmjenjivao poruke, slao im virtualne poklone i upražnjavao sve ostale aktivnosti kojima se služe korisnici ovog servisa.

S obzirom na njegovu popularnost, veliki broj surfera poželio je preko Facebooka kontaktirati Gatesa, tako da je prvi čovjek Microsofta gotovo svakog dana dobivao oko 8.000 zahtjeva za 'prijateljstvo'.

S obzirom na nevolje koje mu je sudjelovanje na Facebooku donijelo, Gates je privremeno ili zauvijek, nije nam poznato, odlučio ugasiti svoj račun na Facebooku.

Da podsjetimo, Gates će u julu ove godine zauvijek odstupiti sa svog mjesta prvog čovjeka Microsofta, a hoće li se vratiti na Facebook, nije nam poznato.