{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
BH Telecom predstavio novu uslugu - Moja TV

F
3.9.2009. u 21:25
0
57
BH Telecom predstavio novu uslugu - Moja TV
0
BH Telecom predstavio novu uslugu - Moja TV
BH Telecom danas je, povodom Dana kompanije, 5. septembra, u Generalnoj direkciji u Sarajevu predstavnicima medija i poslovnim partnerima prezentirao novu uslugu - Moja TV, a koja će biti puštena u eksperimentalni rad od 7. septembra do 30. novembra.
Eksperimentalnom uslugom, kako je danas najavio zamjenik izvršnog direktora BH Line Nedim Džaferović, bit će obuhvaćeni postojeći pretplatnici ADSL usluga , fizičke osobe, i oni će imati prilku da besplatno prate 60 stranih i domaćih TV kanala i testnih filmova.

Nakon komercijalizacije, od 1. decembra "Moja TV" će biti dostupna u četiri paketa: phone, full, net. i premi. Cijena najjeftinijeg paketa iznosi 25, a najskupljeg 95 KM.

Korisnicima spomenute usluge na raspolaganju će biti I EPG, odnosno elektronski programski vodič i TimeShift TV usluga to jeste gledanje ranije emitiranog i snimljenog programa do nekoliko dana unazad, ali za samo određene TV kanale, kao i usluga Moja TV igrice.

Foto: BH Telecom
Foto: BH Telecom


Usluga će biti dostupna na cijelom području gdje BH Telecom posjeduje infrastrukturu, jer, kako je kazao Džaferović, cilj ove kompanije jeste da se transformira u davaoca multimedijalnih usluga najvišeg kapaciteta.

Kako je istaknuto, vrijednost projekta je oko 2,5 miliona eura

Demonstraciju usluge Moja TV, osim u Sarajevu, pratili su i zainteresirani građani u centrima BH Telecoma u Tuzli, Travniku, Bihaću, Zenici, Goraždu i Mostaru.

Ujedno danas je otpočela i promotivna kampanja usluge "Moja TV" i u opticaju su dva TV spota - 'Lovačke priče' 1 i 2.

Na Arktiku nikad toplije

04.09.2009. u 08:37

Svi smo mi mutanti

03.09.2009. u 21:02
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: