Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Siri isfrustrirana ko Kolinda. 😄
Haman ni Sirin muž ne ispunjava BRAČNE OBAVEZA....Frustracija je to......
Cortana je izmislila svijet za Siri. Samo sto ne izadje i ne ponudi ti seks na brzaka.
siri sto si nadrkana
Tacno hoce kare
PMS Siri
sto mu suknu hahah
Siri dobila
Naravno da nemamo prijatelje kad s njom pricamo
a što je Siri ters...
Siri na aparatima
Siri, kako se kaze mala zmija...?
Fkt je tacan odgovor "neodredjeno",mozda cudno zvuci,al je tacno.Nista se ne moze dijeliti sa nulom,ali se nula moze dijelit i rez je nula.Pokusajte bilo koji broj dijeliti sa manjim brojem,sto manji broj veci rezultat.Tako da kad se sa nulom dijeli dijelite neki broj digitron izbaci error!:)
Joj koliko video traje nikad ga pregledati..
Hahahaha brutalno
Ako joj postavite glupo pitanje kao: Da li Zeljo moze biti prvak ove godine? Dobit cete, za mnoge brutalan odgovor: Ne da moze, vec hoce ! Gdje ste buredzici, uzivate li u plavom proljecu??????
https://youtu.be/tWDf0khYmQA