Tehnologija
1

Apple akcijska ponuda traje još samo 15 dana

Podsjećamo da Apple akcijska ponuda traje još samo 15 dana. MacBook već od 119 KM mjesečno, iPhone 6s već 64 KM mjesečno uz 2 godine garancijskog perioda, iPad Air 2 već od 43 KM mjesečno. Bez kamata i dodatnih troškova te popust na gotovinu.

MacBook već od 119 KM mjesečno, iPhone 6s već 64 KM mjesečno uz 2 godine garancijskog perioda, iPad Air 2 već od 43 KM mjesečno. Bez kamata i dodatnih troškova te popust na gotovinu. Iz Apple authorised Reseller trgovina poručuju svim sadašnjim i budućim Apple korisnicima da kupuju i uštede u okviru kampanje u kojoj imaju mogućnost pronaći fanstastične cijene za gotovinsko plaćanje i plaćanje do 24 rate.

Prilikom kupovine na rate ne postoje dodatni troškovi. Kamate su 0%. Ovo je fantastična prilika za kupovinu Apple uređaja. Za sve koji žele plaćati gotovinski, moguće je ostvariti dodatne popuste. Radi se o ograničenim količinama.

Najpopularniji Apple proizvodi:

iPhone 6s za 64 KM mjesečno ili 1.399 KM za gotovinu. iPad Air 2 za 43 KM mjesečno ili 929 KM za gotovinu.

U Apple Authorised Reseller trgovinama Mekline u Sarajevu na adresi Obala Maka Dizdara 3 ili na www.mekline.ba, AT Store u Alta Shopping Centru u Sarajevu ili na www.atstore.ba i u Zvuk i Slika na adresi Trg djece Sarajeva br. 1 ili na www.zis.ba.

Akcijska ponuda za MacBook traje još dva dana za 119 KM mjesečno ili 2.599 KM za gotovinu možete kupiti u Apple Authorised Reseller trgovini AT Store u Alta Shopping Centru u Sarajevu ili na www.atstore.ba. Ovu jedinstvenu priliku ne smijete propustiti, jer ne zaboravite da su količine ograničene.