Apple 2. decembra odaje počast najuspješnijim aplikacijama i igrama 2019.

Apple 2. decembra odaje počast najuspješnijim aplikacijama i igrama 2019.
2
M. A.
19.11.2019. u 07:49
0
komentara
2

dijeljenja
Apple 2. decembra odaje počast najuspješnijim aplikacijama i igrama 2019. Ilustracija: Shutterstock
Iz kompanije Apple nedavno su najavili održavanje konferencije za javnost 2. decembra u New Yorku. Oni su kazali da će ovaj događaj zapravo biti omaž "najboljim aplikacijama i igrama 2019. godine".
Apple obično izdaje saopćenje za javnost u kojem detaljno navodi i obrazlaže zašto su neke aplikacije i igre najbolje u tekućoj godini, ali ovog puta se pretpostavlja da će biti upriličena neka vrsta ceremonije dodjele nagrada njihovim kreatorima.

Još ranije su iz Applea najavljivali da bi se mogla održati konferencija za novinare u oktobru s ciljem predstavljanja noviteta, iako je kompanija na kraju najavila i pustila nove proizvode umjesto da održi ovaj, kako su ga mnogi nazivali, zapanjujući događaj.

U novoj najavi kompanije stoji da će uskoro biti predstavljen novi 16-inčni MacBook Pro i novi AirPods Pro, ali je sigurno da 2. decembra Apple neće predstaviti nove uređaje, piše CNBC.

Događaj zakazan za 2. decembar prati poruka "Loved by millions. Created by the best" (Zavoljeli milioni. Kreirali najbolji).
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.