{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Algebrin seminar o "etičnom hakiranju"

S
10.3.2008. u 13:45
0
0
Algebrin seminar o "etičnom hakiranju"
0
Algebrin seminar o "etičnom hakiranju"
Po licenci EC-Councila, vodeće svjetske organizacije koja se bavi edukacijom „etičnih hakera“, Algebra Edukacija kreće sa edukacijom takvih programa i u Bosni i Hercegovini. Kao uvod u ove seminare, Algebra organizira besplatni seminar o „etičnom hakiranju“, 8. aprila u Sarajevu – Hotel Radon Plaza.
Algebra Edukacija potpisala je ekskluzivni ugovor, s EC-Councilom, organizacijom koja se bavi školovanjem i certificiranjem „etičnih hakera“. Rezultat te suradnje, koja pokriva Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, bit će dostupnost tri vrste seminara koje će polaznici moći odslušati i položiti u BIH: Certified Ethical Hacker (CEH), EC-Council Certified Security Analyst (ECSA), te Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI).

EC-Council globalno je prisutan te su njegove programe certificiranja do sada završili etični hakeri iz mnogih poznatih koporacija i institucija, poput Microsofta, Cisca, McAfeea, FBI-ja, Scotland Yarda, Googlea, Della, Oraclea, Coca Cole, British Telecoma, KPMG-a, Deutsche Bank, Citibanka, IBM-a, Motorole, Symanteca i mnogih drugih organizacija. Certifikati koje izdaje EC-Council globalno su priznati i služe kao dokaz ovladanim sposobnostima etičnog hakiranja širom svijeta.

Kao uvod u ova školovanja koja s provedbom kreću u aprilu mjesecu , Algebra organizira besplatni jednodnevni seminar o tematici etičnog hakiranja. Seminar će se održati 8. aprila u Hotelu Radon Plaza s početkom u 9:00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: