Airbnb servis od sada dostupan i na bosanskom jeziku

Airbnb servis od sada dostupan i na bosanskom jeziku
11
M. N.
15.11.2019. u 22:59
18
komentara
11

dijeljenja
Airbnb servis od sada dostupan i na bosanskom jeziku
Od osnivanja 2008. godine Airbnb je proširio svoj popis na 191 zemlju širom svijeta u kojima se govori stotine jezika. Do sada je web stranica Airbnb-a bila dostupna samo na 31 jeziku, a li od danas se taj broj udvostručio. Uveden je i servis na bosanskom jeziku.
Airbnb sada nudi svoje usluge na 62 jezika zbog čega će njihova platforma biti dostupna za jo četiri milijarde ljudi. Ovo neće samo olakšati ljudima koji govore te jezike rezervaciju soba pute Airbn-a, već će omogućiti i ekonomski napredak u novim regijama jer će vlasnici moći popisati nekretnine na maternjem jeziku.

Od sada je Airbnb dostupan na sljedećim jezicima: albanski, armenski, azeri, bosanski, bugarski, tradicionalni kineski, engleski (australski, kanadski i britanski), estonski, francuski, gruzijski, hindi, irski, latvijski, livtanijski, makedonski, maltežanski, crnogorski, rumunski, srpski, slovački, slovenski, španski (Argentina i Latinska Amerika), šavali (Afrika), tagalog (Filipini), ukrajinski, vijetnamski, xhosa (Južna Afrika) i zulu (Južna Afrika).
Prijavi grešku


Komentari (18)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...