Deezer, Spotify...
9

Pronađite omiljene izvođače uz pomoć Huawei AppGallery prodavnice aplikacija

E. M.
Da li ste razmišljali kako bi bilo otići na trčanje bez muzike ili voziti se na ljetovanje bez najdražih pjesama na vašem Huawei telefonu? Ne morate razmišljati o tome jer u AppGallery-u postoji nekoliko aplikacija koje će vam sve to olakšati.

Izbor muzičkog sadržaja ovisi od raspoloženja, a nekada na mobilnom uređaju nemate sve one pjesme koje biste voljeli imati u određenom trenutku. Brojne aplikacije ugođaj slušanja muzike kvare s reklamama prije same reprodukcije sadržaja, ali uz muzičke aplikacije kao što su Deezer i Spotify iz AppGallery-a užitak slušanja omiljenih izvođača će biti jedinstven.

AppGallery je zvanična platforma za distribuciju aplikacija na Huawei uređajima i spada među top tri aplikacije na globalnom tržištu. Osim što je olakšan pristup popularnim Google aplikacijama preko Gbox, na AppGallery-u su dostupne i Deezer te Spotify aplikacije koje su kroz dva klika na vašem telefonu.

Otvoriti AppGallery, ukucati pojam za pretragu
Otvoriti AppGallery, ukucati pojam za pretragu

Da smo se uvjerili da je tako, aplikacije smo instalirali kroz samo dva klika na novom Huawei P60 Pro mobilnom telefonu. Nakon otvaranja AppGallery aplikacije u pretragu smo ukucali nazive aplikacija i instalirali ih na uređaj.

Registraciju je moguće obaviti standardno koristeći mail ili povezivanjem s vašim Facebook računom, a potom će vam aplikacija ponuditi nazive izvođača koji bi vas mogli interesovati. Izborom jednog, ponudit će vam još nekoliko izvođača koji su sličnog muzičkog žanra pa će vam olakšati i pravljenje savršene playliste.

Specifično za ove aplikacije je i to da kroz samo nekoliko klikova možete doći do izvođača i njegove diskografije i pronaći pjesme koje vam trebaju. Playliste je moguće lako kreirati i dodavati više izvođača ili njihove pjesme, a sve je to mnogo lakše na Huawei P60 Pro mobilnom telefonu koji s jakim procesorom, EMUI 13.1 sistemom koji je praktičan i velikim prostorom za memoriju neće predstavljati problem dodavanja "beskonačnog" broja pjesama koje će zadovoljiti vaš ukus tokom trčanja, šetnji ili vožnji tokom ljetnih noći ili porodičnog/prijateljskog odlaska na ljetovanje kada svako ima neku muzičku želju.

Download aplikacija i uživanje u sadržaju
Download aplikacija i uživanje u sadržaju

Također, nova P60 serija mobilnih telefona dolazi s nikada boljom kamerom na tržištu, pa ćete moći lako zabilježiti i emocije prijatelja, porodice ili omiljene kadrove dok u pozadini slušate vaše omiljene pjesme.

I ono mnogo važno za korisnike, sve aplikacije na AppGallery testirao je Huawei i mogu se slobodno i sigurno koristiti. AppGallery pruža sistem bezbjednosti i zaštite cijelog ciklusa, koji uključuje verifikaciju pravog imena programera, proces pregleda u četiri koraka, kao i zaštitu za preuzimanje i instalaciju.

Na ovaj način, AppGallery postaje pravi "one-stop-shop" iz kojeg korisnici mogu preuzeti sve željene aplikacije s jednog mjesta.

Zbog ove funkcionalnosti, softverske prepreke u korištenju Google aplikacija, koje su zabrinjavale Huawei korisnike, sada su izostale, a korisničko iskustvo je unaprijeđeno na najviši nivo.

Vezani članci