Prof. dr. Mehmed Akšamija: Kamera iPhone 11 Pro je revolucija u svijetu fotografije

Prof. dr. Mehmed Akšamija: Kamera iPhone 11 Pro je revolucija u svijetu fotografije
0
Sponzorirani članak
28.10.2019. u 10:14
0
komentara
0

dijeljenja
Prof. dr. Mehmed Akšamija: Kamera iPhone 11 Pro je revolucija u svijetu fotografije
Gost na zvaničnom predstavljanju najnovijih iPhone 11 modela bio je ugledni profesor Mehmed Akšamija koji je među prvima testirao najnoviju kameru na telefonima i sa prisutnima na eventu u Meklineu podijelio utiske.
Prema riječima profesora Akšamije, novi model iPhone 11 Pro donio je revoluciju u svijetu digitalne fotografije.

"Tajna onoga što se krije iza Pro kamere je softverski paket koji navjerovatnije jedan duži niz godina neće biti objašnjen, a to je nova vrsta kvaliteta koji se nudi. U potpunom mraku, na nekih 10 lumena, dobijate kvalitetnu sliku kao da ste osvijetlili cijeli prostor. Imate mogućnost da ste oslobođeni "noisea" u svim mogućim svtjelosnim prilikama. Ovo je jedna revolucija i kvalitet kamere zbog kojeg ostanete bez teksta. Vjerujte, takvu vrstu softverskog paketa i ovu vrstu svjetlosnog digitalnog bilježenja pod digitalnim uslovima nema nijedna profesionalna kamera", rekao je profesor Akšamija tokom današnjeg eventa.

Dugo očekivani najmoćniji i najbrži iPhone telefoni su očigledno ispunili očekivanja korisnika, ali i stručnjaka za fotografiju, s obzirom na to da je broj narudžbi novih modela znatno veći nego prethodnih godina. Ono što je dodatno privuklo korisnike jeste i povoljnija cijena iPhone 11 modela, u odnosu na prethodne modele.

Korisnici su najviše oduševljeni fotografijom koju pravi trostruka kamera na iPhone 11 Pro modelu, a iz Meklinea otkrivaju i da kupci već imaju svoju najdražu boju- Midnight Green. Dokaz o ozbiljnim rezultatima kvalitete kamere jeste i činjenica da su neke svjetske zvijezde cijeli svoj spot snimili isključivo iPhone 11 Pro kamerom.

U Mekline su pripremili i nagradnu igru za sve koji posjete njihovu poslovnicu i fotografišu se najnovijim iPhone 11 Pro modelom, a za sve korisnike MasterCard ili Maestro kartice pripremili su i popust do 100 KM.

Za više informacija o popustima i nagradnoj igri pratite Mekline stranicu i društvene mreže Facebook i Instagram.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.