scitech
75

Promo / Pet godina garancije na Panasonic televozore

Ako se pitate koji televizor kupiti, Panasonic ima preporuku za vas. U moru izbora, ali i budžetu kojeg možete odvojiti za svoj novi TV, logično pitanje koje će se nametnuti svakako je: koji televizor odabrati? Iz Panasonica naglašavaju da se obrati pažnja na kalitet slike i dužinu garancije.

Televizori 
zauzimaju središnje mjesto u našim domovima i njihov položaj ne može ugroziti nijedan drugi uređaj, koliko god bili ovisni o kompjuterima, internetu, smartphoneima i društvenim 
mrežama. Odabrati pravi televizor nekad je bio jednostavan zadatak: svodio se na odabir brenda i eventualno na odabir veličine i pokojeg dizajnerskog detalja.

Iz Panasonica ističu da treba naglasiti jednu stvar, a to je da je najvažnija funkcija novog televizora: kvalitet slike. Posljednjih 5 godina na svjetskom tržištu Panasonic modeli uglavnom pobjeđuju rivale. A uz kvalitet slike, novi modeli televizori marke Panasonic mogu imati petogodišnju garanciju. Stvar je posve jednostavna: svatko tko kupi televizor tvrtke Panasonic i unutar 30 dana registrira kupnju na ovoj web stranici dobit će petogodišnju garanciju. Cijeli je postupak jednostavan i traje samo nekoliko minuta, a kad ga dovršite, primit ćete certifikat o jamstvu u obliku PDF-a.

No, to nisu sve prednosti koje čekaju kupce, jer pored petogodišnje garancije u mjesecu martu je na većini prodajnih mjesta koji nude Panasonic televizore velika rasprodaja. Svi zainteresirani trebali bi brzo djelovati i posjetiti te radnje jer se takva prilika sigurno neće tako brzo ponovno pružiti. Ova se promotivna garancija nudi i za najnovije OLED televizore tvrtke Panasonic: TX-EZ1000 i TX-EZ950. Ti će se beskompromisni uređaji vrhunske klase svidjeti i najzahtjevnijim kupcima.

Kompletan popis uređaja obuhvaćenih ovom posebnom ponudom te uvjete i odredbe pronaći ćete ovdje: https://panasonic5y.com/