{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Veliki interes škola i fakulteta za takmičenje za najbolju web stranicu

6.1.2004. u 20:13
0
0
Veliki interes škola i fakulteta za takmičenje za najbolju web stranicu
0
Veliki interes škola i fakulteta za takmičenje za najbolju web stranicu
Više od 300 škola, fakulteta i obrazovnih institucija do sada su se registrovali za OSCE-ovo takmičenje za najbolju školsku/fakultetsku web stranicu.
Oko 140 osnovnih škola, 130 srednjih škola, 30 fakulteta i tri obrazovne institucije su pokazali veliki interes za ispoljavanje kreativnosti na planu dizajna web stranica i, shodno tome, kreiraće web stranice za svoje institucije. Neke od škola i fakulteta već imaju uspostavljene i aktivne web stranice koje sada namjeravaju ažurirati i poboljšati.

Krajnji rok za prispjeće završenih web stranica je 15. februar 2004. godine.

Da podsjetimo, takmičenje će biti podjeljeno u tri kategorije – kategorije za osnovne škole, srednje škole i fakultete. U svakoj kategoriji će biti tri nagrade, prva nagrada 1000 KM, druga 750 KM i treća 500 KM.

Osnovni cilj ovog takmičenja je unaprijediti podučavanje o informacionim tehnologijama u BiH obrazovnim institucijama, a što je ključni zahtjev današnjeg kompjuterskog doba.

Za detaljnije informacije o ovom takmičenju i svim njegovim aspektima uvijek možete kontaktirati bilo kojeg službenika za medije i odnose s javnošću Misije OSCE-a, ili možete posjetiti OSCE-ovu web stranicu na adresi www.oscebih.org.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: