Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi dohakalo i starcu iz Starac i more romana.
Ovako glasi: Mozemo vas ukloniti i dovest nova bica ako hocemo. Ali ljudi su glupi pa ne kontaju, pa onda pricaju svasta i blate sve sto je sveto.
Uvijek ti Englezi nešto nađu, kako nema toga u ostatku svijeta, tako i NLO, samo u ameriki i engleskoj
americi
zanimljivo kako nadju kompletan fosil a prelaz između čovjeka i majmuna ni jednu jedinu kost po majmunskoj teoriji postanka čovjeka.
@gepardoni u kojoj ti rupi zivis? Nasli su ih bruku u zadnjih 100+ godina, na izlozbama su u muzejima, odradjena je detaljna analiza ostataka i dobijena je potpunija slika razvoja covjeka. Tanak si sa naukom, ona se prvo nauci sta pa se prica o tome, ne mozes tek tako lupati, pa bolje i nemoj...
gepardoni vidi se da od škole imaš pernicu