Nauka
0

Turistima iz BiH HTmobile u Hrvatskoj omogućuje povoljne razgovore

Klix.ba
Turistima koji ljeto planiraju provesti u susjednoj Hrvatskoj HTmobile omogućuje povoljne razgovoroe i sniženu cijenu SMS poruka u Cronet mreži.

U okviru nadolazeće turističke sezone, hrvatski operater mobilne telefonije HTmobile uveo je niz pogodnosti za korisnike iz BiH koji ljetuju na hrvatskoj obali: «SMS Happy Hour», posebnu, sniženu tarifu za slanje SMS poruka, poseban broj (1555) za turističke informacije, SMS nagradnu igru, te povoljnije cijene poziva.

HTmobile je i ove godine pripremio posebne pogodnosti za korisnike mobilnih usluga iz BiH koji se u toku ljetnih mjeseci odluče posjetiti Hrvatsku te provesti godišnji odmor u toj zemlji. HTmobile do 31. augusta, svakog dana između 17 i 18 sati, omogućuje slanje SMS poruka iz Cronet mreže po 50% nižoj cijeni od uobičajene - «SMS Happy Hour».

Također, svim se turistima iz BiH, koji će u periodu do 31. augusta slati SMS poruke iz Cronet mreže, smiješe i neke od vrijednih nagrada koje mogu osvojiti u SMS nagradnoj igri HTmobile-a: ljetovanje u Dubrovniku 2005. (prva nagrada) te GSM uređaji Nokia 7610 (9 uređaja). Bitno je istaknuti kako se korisnici ne moraju prijavljivati za sudjelovanje – već prvom poslanom SMS porukom konkuriraju za nagrade HTmobile-a, a svakom sljedećom SMS porukom šanse za dobitak su veće.

Uz ove pogodnosti, korisnicima iz BiH su na području Hrvatske omogućene i povoljnije cijene poziva prema BiH. Ponude i informacije o tačnim cijenama korisnici mogu potražiti kod svojih matičnih operatera.

I ove godine prvi hrvatski operater, HTmobile, svim turistima u Hrvatskoj omogućuje uslugu Tourist Mobile Info - jednostavnim pozivom na broj 1555 korisnici mogu dobiti sve važne turističke informacije poput stanja na putevima, vremenske prognoze, hotelskom i privatnom smještaju za vrijeme boravka u Hrvatskoj, informacije o voznom redu aviona, vozova, autobusa i trajekata, informacije o kulturnim događanjima kao i sve informacije o uslugama Htmobile-a. Informacije su dostupne na hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku.