Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slijedi scenario od ovih lazova,svi astronauti su napustili ISS i presli u module gdje ce ih pokupiti raketa koju ce poslati da vrati astronaute na Zemlju a napustena ISS ce se raspasti u svemiru.Kakav Bizon,tukac,debil,degenerik moras biti da vjerujes da se gore nalazi nekakva svemirska stanica.
Nije im dosta sto su okeane uprljali vec hoce i nebo, dokle ide ljudski nemar i bezobrazluk?!
Da mi je tvoju pamet da se odmorim kad vjerujes da se gore nalazi nekakva kanta ISS koja vec godinama siba oko Zemlje 28000 kilometara na sat.
Kad umjesto kise pocnu padati sporeta i frizideri sa nebesa
Počela stoka da zagađuje i svemir Čovjek je zasigurno najveća štetočina i najveći nezahvalnik
Pa i tebi isprali mozak od vrtica kad vjerujes da se gore nalazi nekakva limena kanta ISS koja siba oko lopte Zemlje 28000 kilometara na sat.
džeš bacat veš mašine posvemiru niemi jasno