{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SSST najbolje rangirani univerzitet u regiji jugoistočne Evrope

Klix.ba
7.6.2018. u 19:37
667
53
SSST najbolje rangirani univerzitet u regiji jugoistočne Evrope
667
SSST najbolje rangirani univerzitet u regiji jugoistočne Evrope
Najprestižnija svjetska agencija za rangiranje univerziteta u svijetu (QS University World Ranking) sinoć je objavila listu najbolje rangiranih za narednu 2019. godinu, a SSST (Sarajevska škola za Nauku i Tehnologiju) je najbolje rangirani Univerzitet u regiji jugoistočne Evrope.
Najbolje rangirani Univerzitet u regiji jugoistočne Evrope (Slovenija, Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo, Albanija, Rumunija, Bugarska) je
bosanskohercegovački Univerzitet Sarajevo School of Scinece and Technology (Sarajevska škola za Nauku i Tehnologiju) na 571 mjestu.

Slijedeći rangirani Univerziteti iz regije su Univerzitet u Ljubljani na 651 mjestu, i Univerziteti u Zagrebu i Beogradu koji dijele 801 mjesto.Ovaj rezultat Univerzitet Sarajevo School of Science and Techology je ostvario na osnovnu uspješnog četrnaestogodišnjeg rada u domenu društvenih, tehničkih i medicinskih nauka, uključuujući i umjetnost. Više informacija i kompletnu listu rangiranih Univerziteta u svijetu možete pogledati na web stranici na sljedećem linku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: